Untungnya Lelaki Buncit, Ruginya Lelaki Six Pack


Aku ada terbaca benda ni kat facebook. Katanya "92% lelaki berkahwin akan boroi setelah 2 tahun tempoh perkahwinan. Malah, statistik penceraian juga melaporkan 89% kes penceraian berlaku kepada suami yang six pack dan masih tampan. Berbanding kadar penceraian yang melibatkan suami boroi hanya sekadar 19% kes penceraian. Dan menurut kajian lagi, lelaki boroi lebih penyayang dan berfikiran jauh".

Untung la siapa yang ada suami, tunang atau boyfriend yang buncit..hehehe. Dan rasanya sekarang ni ramai perempuan tak kisah kalau pasangan diorang tu berperut buncit. Yalah, perut buncit tandanya hidup bahagia. Lelaki yang menulis entri ni tak setuju dengan statement kat atas tu. Wanita kat luar sana pulak macam mana?

Entri lain yang anda mesti baca :

Untungnya Lelaki Buncit, Ruginya Lelaki Six Pack Untungnya Lelaki Buncit, Ruginya Lelaki Six Pack Reviewed by Nick Nashram on 16:03:00 Rating: 5

27 comments:

  1. Ahahahahaha.. Kalau perut buncit tapi takdir nya berpisah nak buat cmne? Perut buncit tak menghalang kuasa Tuhan untuk sesuatu perkara kan? Anyways, Vee lebih suka yang bdn besar cos sedap dipeluk :P Kalau masa tidur peluk tu mmg asyiikkkk. HAHAHA.. Kalau yang slim pulak, kena pandai jaga diri. Yelah, ada perempuan yang suka kebas jantan hot, tak kira dah kahwin ke belum. Bagi Vee, dua2 no hal tapi lagi best memeluk yang bammmm. :P :P :P :P :P

    ReplyDelete
  2. saya pn tak setuju jugakk . :)

    ReplyDelete
  3. kdg2 bla bca blik x logik pun ade..
    yg pnting kejujuran n trima pasangan seadanya.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Betol rasanyan artikel tu nick...itu pun kalau ikut pemahaman kita manusia kan...kalau yang hensem nie...bajet laris tau...semua wanita pandang....yang sebaliknya tu..susah nak kata...mungkin ada yang pandang ada yang tidak...hihi....

    soal GA tu...kalau cik akak bagi iphone...terpaksa lah cik gumpul duit dulu...hahahaha

    ReplyDelete
  5. penting hati dan niat tu.. boroi ka kurus ka sama ja law nk gatai lalalala

    ReplyDelete
  6. Hohoh... tak bahagia kalau mati cepat sbb sakit jantung.

    Pastu anak lari sikit, tak dapat kejar. dah semput.
    Aih... bayaya..

    6pax tak perlu. Tapi sihat itu WAJIB.

    ReplyDelete
  7. lepas ni , ramai la lelaki six pack , nak jadi boroi :P
    btw , lelaki boroi memang penyayang dan baik hati :)

    ReplyDelete
  8. senang citer bila da boroi xde pikir da nak usha2 pompuan laen@sedar diri huhu..tapi yang maseh perasan tampan tu la yang kuat merenyam..hehe

    ReplyDelete
  9. ini statement nak sedapkan hati ni... huhu

    ReplyDelete
  10. boroi itu sexy.. sungguh.. hehe

    ReplyDelete
  11. haha..iyala laki sixpack kan sume pompuan mau..laki broroi kurang sikit...

    ReplyDelete
  12. xkisah pun tapi kan bila di fikir balik..yang boroi tu 'terselamat' d dari penceraian sebab xda perempuan yang jeling2 kat lelaki tersebut sehingga si isteri cemburu dan mula bergaduh.. hehe

    ReplyDelete
  13. tunang ena seorang yg buncit... mueheheheheheh

    ReplyDelete
  14. new mission. boroikan perut. haha

    ReplyDelete
  15. perut buncit hati senang..huhu.. biasa yg 6pack ni berjga2 sangat so isteri kurang selesa..jealous ..takut ada yg pasang mata kat laki dia..hoho

    ReplyDelete
  16. Saya tak setuju sebab saya harap bakal suami nanti kekal kurus supaya boleh motivate saya utk kekal langsing..hahah

    ReplyDelete
  17. bahahahha...buncit itu tanda sihat..:D

    ReplyDelete
  18. Hahaha.. boroi selepas kawin, dah mcm bnda biasa dh kan?

    ReplyDelete
  19. hakikat yang sebenar:
    kurus belum tentu sihat, tapi bila gemuk, lebih berganda risiko untuk sakit dan tidak sihat.

    ReplyDelete
  20. Pas kahwin, kasi laki makan byk2 supaya gemuk dan tak de pmpn akan pandang kat laki diaorg. Yg six pack ni lak, hensem sgt, so ramai pmpn pandang dan lelaki pun tergoda. Pas tuh curang, sbb tuh kadar penceraian lelaki yang ada six pack ni tinggi disbbkan faktor rupa paras yang kacak yang dimiliki oleh sang suami. Hahahaha

    ReplyDelete
  21. eemmm..tak kiralah apa pun yang pasti KY tak nak lelaki perut boroi heeee

    ReplyDelete
  22. Ahahha..kuran suka sbnar nya bila lelaki buncit ni..tapi dah terkena kt hubby terima lah seadanya..hehe
    cuma sllu juga ckap kt dia boleh tak kempis kan perut..haha..
    kajian tu boleh percaya ker? :)

    ReplyDelete
  23. selalunya bila perempuan tgk lelaki yg perut 6 pack nih , mrk akan sangka blm kawin / bujang . Lelaki yg 6 pack nih lak mungkin akan guna kelebihan tuh untuk mengurat lagi aka test market walaupun dah beranak pinak ...
    Maka berhati - hati lah klu bf / tunang / suami anda sibuk asik nak jaga 6 pack nya ya ...

    ReplyDelete
  24. Isteriku memang pandai melayan dan masak...sebab tu boroi, so...buat ape nak cari yg lain. Boroi lambang kebahagiaan hehe...

    ReplyDelete
  25. hahaha.. memang betul kajian nie.
    teringat zaman dulu.. ex buncit

    ReplyDelete
  26. hahaha..laki kak intan kurus je...keh keh

    ReplyDelete
  27. Saya cadangkan lelaki yg ada masalah boroi cuba pakai singlet cegah boroi, tetapi senaman jgn dilupa plak.....
    http://www.muslimchoices.com/?p=singlet_lelaki

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.