Korang Tanya Aku Jawab



Malam ni rasa macam nak buat kerja tak berfaedah sikit. Biasanya time aku update entri, selalu tulis entri yang jenis serius. Hari ni nak tukar la pulak. Sekali sekala tukar style menulis ok jugak kan..hehehe. Ok kali ni aku nak beri peluang kepada sesapa yang nak tanya apa-apa soalan.

Terpulang la nak tanya apa. Kisah personal ke, pasal blogging ke, pasal kerja ke...up to you!! Cuma, kalau boleh jangan la tanya soalan berbaur lucah, kurang tahap sopan atau yang sewaktu dengannya..hahaha. Setiap komen yang ditulis akan dicaj RM 50 sen :)

Korang Tanya Aku Jawab Korang Tanya Aku Jawab Reviewed by Nick Nashram on 20:11:00 Rating: 5

49 comments:

  1. Cik akak nak tanya apa oh..hahaha

    ReplyDelete
  2. Emmm..nk tye ape ye?? Jap nak piker soalan dulu....haha

    ReplyDelete
  3. Salam nick.. nak tnye nick keja kat mana ?? :)

    ReplyDelete
  4. @Syazwani Afandi
    wslm..saya kerja kat tangkak, johor :)

    ReplyDelete
  5. erm..hari ibu nanti bagi apa kat ibu..? hoho.. harapan hari guru nanti? baik tanya awal2.. =='

    ReplyDelete
  6. @Nana Liena
    kat ibu nanti bagi hadiah spesel :)
    harapan hari guru cam biasa la..harap2 budak2 bg hadiah bnyk..hehe

    ReplyDelete
  7. final piala europa: sokong chelsea atau benfica?

    ReplyDelete
  8. Kalau asyik demam kena hujan cam ner nak buat?


    jgn bagi jwapan ...pakai payung yer...:)

    ReplyDelete
  9. @the malay male
    aku dari dulu lagi sokong the blues :)

    ReplyDelete
  10. @LelakiSemalam
    time hujan jangan keluar rumah..hehehe.tepon bos mintak cuti.

    ReplyDelete
  11. pernah kena ngorat dgn student tak ek..hehe

    ReplyDelete
  12. @latifah zainal
    urmmmmmmmmmm....pernah jugak..hahah

    ReplyDelete
  13. Nak tanya, antara ayam dgn telur mana dulu...hehe (gurau jer tapi apa agaknya jawapan cikgu pd murid)

    Ni soalannya, Boleh cite skit kenapa nick berbelog?

    ReplyDelete
  14. @Bin Muhammad
    hahah..cikgu pun takleh jawab kot.
    berblog sebab kawan yg ajak..bila dah lama rasa macam syok la pulak dengan blog ni.

    ReplyDelete
  15. Nick nak tanya; dah pilih keta apa yang nak beli ke?

    kenapa jarang sangat nampak nick update status kat FB? eh..hahaha

    ReplyDelete
  16. amboi siap caj 50sen. Hahahaha..

    nak tanyeee...nik suka saya tak ?? Hahahahaha

    ReplyDelete
  17. dah jadik beli car ?


    p/s: Muar ada satu tmpt bowling jer. Itupun dkt Bakri. <-- soklan tempoh hari

    ReplyDelete
  18. dah alang2 satu ngeri nie nak tanya, cikgu nick asal daerah mana?

    ReplyDelete
  19. macam mane boleh terjebak jadi seorang blogger ?

    ReplyDelete
  20. 50sen baik msg. eh2 dah komen kena bayar la ni :P

    1. nak sambung master x?
    2. umur berapa nak kawin?
    3. nama penuh nick?

    ReplyDelete
  21. dah jumpa calon isteri ke nick...hihi..kan tu list 2013 nick..

    ReplyDelete
  22. @Ainim Suju
    dah pilih..kereta vios :)
    jarang update status sebab bosan dah dengan fb.

    @Izzah Azizah
    suka..izzah suka saya tak? hahaha

    @Filzah Azzahra
    jadi..tengah kumpul duit sekarang ni :)

    @Maisarah Azmi
    saya asal dari daerah pasir putih :)

    @Aku Penghibur
    kawan punye pasal..diorang yang ajak buat blog dulu..huhu

    @hana hadi
    1. planning nak sambung master jugak nanti.
    2. umur rasa dalam 28 kot akan kahwin :)
    3. nama penuh nik nashram.

    @Nao Mei
    calon isteri masih lagi mencari ni..hoho

    ReplyDelete
  23. hang kaya dop? kalau kaya support saya study overseas. haha.


    gurau.gurau.

    ReplyDelete
  24. @Fatin Nur Amalina
    hahah..nak suruh support belanja makan takde masalah.

    ReplyDelete
  25. apa nama penuh?hehe

    ReplyDelete
  26. Soalan2 serius...
    1. Nik undi tak hari tu
    2. Nik undi kat mana
    3. Nik sokong mana.. (yg ni saje..undi kan rahsia)..

    ReplyDelete
  27. eh boleh taye lg x??
    PRU aritu undi sape?:P
    cejwb..hehe..

    ReplyDelete
  28. @Irfa
    nama penuh macam nama kat blog ni :)

    @MyFreeMinded
    1. pegi mengundi.
    2. undi kat kelantan.
    3. saya sokong diri sendiri :)

    @Miss Hidy
    saya calonkan nama sendiri..hehe

    ReplyDelete
  29. dah dapat cara nak settlekan google+ yg kena hack ?

    ReplyDelete
  30. @veesandii
    susah jugak tu..saya pun xtau nak buat camne..cuma passowrd tu kena tukar la bagi panjang, masuk sekali nom dan hashtag.

    ReplyDelete
  31. saya pun suka nik...hahaha
    =)

    ReplyDelete
  32. Kena bayar 5 kupang kat setiap komen yg ditulis je kan? kalau ditaip free kan kan kan? :D Nak tanya 10 soalan boleh? haha..

    1. Dah berapa tahun berblog?
    2. Suka makan apa?
    3. Apa nama twitter? (dari dulu lagi cari tp x dapat2 hihihi)
    4. Murid2 sek tau x yg cikgu ada blog?
    5. Pengalaman paling best dalam blog?
    6. Siapa idola dalam blog?
    7. Berapa kali pergi gym dalam sebulan? (saje je tambah soalan ni hehe)
    8. Suka dengar lagu jiwang x? :P
    9. Suka makan sayur ke buah?
    10. Suka minum air susu ke jus?

    ReplyDelete
  33. @Iha Zaliza
    1. baru setahun berblog.
    2. makan tak memilih..makan je..hehe
    3. takde twitter.
    4. rasanya diorang tak tau kot..huhu
    5. dapat kenal ngan orang yg x kenal pun sebelum ni.
    6. ermmm..takde kot idola..haha
    7. pegi gym tengok mood :)
    8. jiwang tu layan jugak kekadang.
    9. sayur dan buah tu feveret.
    10.suka minum jus carrot susu :)

    ReplyDelete
  34. grr dah ada gf? hehe

    eh... ada tak anak murid ke kawan2 cikgu kat sekolah yang tahu blog nick dan dorg salah sorang pengomen kat sini? :)

    ReplyDelete
  35. @ma ❥
    gf takde lagi.
    so far, cikgu kat sek tau ada blog..tapi budak2 tak tau kot..kalo diorang tau jenuh nak jawab nanti..hahah

    ReplyDelete
  36. awk pndai masak tak? haha.. *soalan cepumas

    ReplyDelete
  37. selalunya bangun pagi kul bpe?
    tdo kul bpe?
    hohoho..
    td ptg sy dh taip soalan tw time on9 kt library, tp bila nk publish xleh.. disekat.. adeshh..

    ReplyDelete
  38. @Amanina Mads
    nak kata pandai tak jugak..tapi boleh la :)

    @Chipsmore
    saya tido pukul 2 pagi..bangun pegi kerja pukul 6 :)

    ReplyDelete
  39. dulu, spm dpt bapa?ehehhe,,

    ReplyDelete
  40. cne ngn result temuduga SPP ?
    btw thanks sbb kdg2 rjin komen blog sy.

    ReplyDelete
  41. @waddah jannah
    spm dulu dapat la 7A :)

    @Nor Aznida Abu
    result SPP dah lama keluar..
    alhamdulillah lulus.
    dah dapat surat lantikan DG 41 :)

    ReplyDelete
  42. ada lagi soklan..huhu
    kalo laki common present yg sesuai ap ea?
    sbg laki sila jawab..huhu

    ReplyDelete
  43. @Nor Aznida Abu
    kalo common present untuk lelaki biasanya tie, wallet, baju kemeja/t-shirt..kalo benda lain susah sikit nak kena ngan taste laki..huhu

    ReplyDelete
  44. ohhh... buat nasi kerabu tengok.. hihi

    ReplyDelete
  45. terlepas pandang entry ni ahhaha
    nak tanya jugaklaaa...

    result spm dpt bapa smpai ley jadi cikgu hahahaa :P

    ReplyDelete
  46. kenapa lelaki tak jujur eh?
    haha =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.