Jadi Hensem Selepas Kena Reject


Terjumpa gambar ni kat internet..rupa-rupanya mamat ni kena reject dengan bekas awek dia sebab gemuk. First impression aku, awek dia dulu ni hanya pandang luaran je. Tak hensem, tak tough..so, tak sesuai la untuk jadi pakwe dia. Mungkin sebab kena reject dengan bekas awek dia tu, mamat ni terus berubah. Daripada gemuk terus jadi fit dan hensem..rasa-rasa kalau ex-girlfriend dia tengok konpem menyesal tak habis.

Lelaki atau perempuan..memang dah jadi lumrah suka pada yang cantik. Habaq mai sikit siapa yang tak suka dapat awek comel atau pakwe hensem..hahaha. Bayangkan kalau ada perempuan cantik atau lelaki kacak tetiba tegur atau senyum kat korang? Macam mana pulak kalau lelaki atau perempuan yang biasa senyum kat korang? Rasanya pandang pun tak hingin kan. Kalau korang dah ada gf/bf dan tetiba jumpa yang lebih cantik/hensem, korang reject tak pasangan korang tu?


Jadi Hensem Selepas Kena Reject Jadi Hensem Selepas Kena Reject Reviewed by Nick Nashram on 16:15:00 Rating: 5

41 comments:

  1. memang hensem mamat kat atas tu, tapi KY tetap dengan pilihan hati hahaaaa

    ReplyDelete
  2. Allah.... ni bekas pakwe saya dulu.. saya menyesal giler skrg :P

    ReplyDelete
  3. Meh cik akak komen...hihi...semua sebegitu nick..jangan bilang tidak kan...tapi kalau dia sendiri tak cantik & tak lawa compem dia tak memilih kan..huhu...tu lah jangan memandang luaran je kan...

    ReplyDelete
  4. fuyooo , kalau nak sruh bf/gf jadi lawa , kena reject dulu r...lepas diorang lawa , bru terima balik :P

    ReplyDelete
  5. Kesimpulan nya jangan pandang luaran janji hati baik...kan cikgu? hehe:)

    ReplyDelete
  6. baju renyuk x apa asl pakai selesa..
    hahahaha rupa smua allah jdikan sempurna dah.. terpulang pada hati untk menilai

    ReplyDelete
  7. susah nk jawab soalan tu...hehe

    ReplyDelete
  8. tak la gemuk mane pun mamat ni..tapi mmg adela pebezaan..dulu comel skrg nsem..hehe..tak dinafikan kbykan mnusia mmg pndg luaran.tp ingtah nsem ke cantik ke smpi mse berkedut jgk.klu sy,sy xkan sng2 reject psgn sndri smta2 jmpe llki len yg lbh nsem.tak nsem xpe,jnji aty baik..

    ReplyDelete
  9. hensem mamat tu..ahaha..well..manusia sejak dulu memang pandang rupa/harta ja..
    persoalan yg last tu tak mampu nak jawab..haha

    ReplyDelete
  10. hmmm. tak boleh nak cakap ape. orang cakap cinta ni buta. haha mungkin yang biase2 sahaje pun boleh memikat hati^^

    ReplyDelete
  11. Pandangan pertama pastilah terpikat pasa rupa... Tapi hanya jauhari yg kenal manikam. Keperibadian dalaman adalah kecantikan sebenarnya.

    ReplyDelete
  12. sejujurnyaa ena pun memilih juga rupa luaran.. byk aspek la juga ena tengok.. hikhikhik

    ReplyDelete
  13. Somehow.. Your partner is still the cutest cos CINTA ITU BUTA . Hahahaha.

    ReplyDelete
  14. Somehow.. Your partner is still the cutest cos CINTA ITU BUTA . Hahahaha.

    ReplyDelete
  15. Salam.

    Kalau dia lebih kacak, tambah plak, berduit dan baik orgnya, dah tentula ak reject. hahahaha

    ReplyDelete
  16. Manusia...slalu je dngar bukan rupa yang saya lihat yg penting hati, kejujuran bla bla bla...hmmm sooo typical... tp naseb baek sy dah pon dpat husband yg betol2 jujur dgn saya...comel or comot saya ni dia terima jee..hah!
    ehh, awk jomla fren ngn saya :)

    ReplyDelete
  17. As Salam Nick. Hmm...lumrah manusia suka sesuatu yang cantik dan nampak sempurna. Tapi kalo saya, org hensem ke org tak hensem ke tegur saya..expression muka saya tetap macam orang takde perasaan. sama je..hahaha

    ReplyDelete
  18. fuyo.. beza giler gambar tu.

    xreject aih. cuma mata lebih tertumpu kpada lelaki hensem. pastu dalam hati "hensemnya dia, kalau lah ......" hehe

    ReplyDelete
  19. ensem bergaya pic sekarang tu..so ade baik nya jugak kena reject kan..sebab lepas tu dia mesti jadik mamat hot...hehe

    ReplyDelete
  20. ala, handsome ke x sama je.. nanti bila tua berkedut jugak...

    ReplyDelete
  21. rupa paras x penting la...
    yg penting hati mau baik dan ikhlas.. hihihi..
    bgi miss rupa paras tu bonus bgi seseorg..
    bergantung pda pendapat msing2..
    nak yg cantik la.. nak yg hensem.. nak yg comel.. msing2 ade taste sdri2 kn... hihihi

    ReplyDelete
  22. walawei.. dari berisi terus taff.. frust menonggeng pempuan yg reject dia tu kot.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum ... nak tgk paras rupa wife mr. nick la ... jgn lupa wat entry klu bina masjid yer ... heheheee ...

    ReplyDelete
  24. pilih yg sayang kita,jgn kita lebih sayang dia.boleh tak?

    ReplyDelete
  25. @aQu Mad gile x? mestilah rijek kan? haha gile kejam siot...

    ReplyDelete
  26. nak copy, paste and edit post ni boleh

    ReplyDelete
  27. Masa dia gemuk dulu comel apaa.... :D

    ReplyDelete
  28. nampak sgt girl tu pilih hensem2 ja yg tak hensem tolak tepi.. hehe

    ReplyDelete
  29. berbezanya >_<
    dah macam pelakon dah.

    ReplyDelete
  30. isshh,,memang menyesal ar gf dy tu,hensemnye,, those gf/bf who get their partner like 3G. just pretend them really awesome and think that u are lucky for being their partner, =)

    ReplyDelete
  31. Tak sia-sia dia kena reject. Dengan rupa dia yang baru nie, confirm dia boleh dapat awek yang lebih cantik. :D

    ReplyDelete
  32. woww trus jadi handsome!

    ReplyDelete
  33. ahahah,, menyesal x sudh org yg reject dia dulu.. ahahahh

    ReplyDelete
  34. seram nak jawab soalan hang ni haha

    ReplyDelete
  35. hensem kot bila dah berubah..mesti nyesal xsudah pompuan tu

    ReplyDelete
  36. sudah tentu la tidak! haha tak kan la nak reject sebab macam tuh!!!

    hehe

    Ima memang tak pandang pada luaran. kalau laki hensem ngorat ke mesti bermonolog dalam hati confirm2 muka macam ni da berpunya!!! haha jadi ukur lah baju pada badan sendiri. sedar diri la cite nye.. :)

    baik cari yang serasi dan bertanggungjawab cewahh haha.. :)

    ReplyDelete
  37. cari yang dapat menolong untuk kita mendapat tempat di alam lagi satu... :)

    ReplyDelete
  38. dem...kena start jogging balik uhuhu!

    ReplyDelete
  39. rupa hensum pun x guna klu perangai x hensum hehehe..

    ReplyDelete
  40. good motivation nih, kena patah hati baru boleh kurus. hehehe. ape2 pun bersyukur dgn psngan kite.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.