Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai



Kalau korang pernah baca entri aku sebelum ni Wishlist Blogger Nick Nashram 2013, ni la 2 benda yang aku dah dapat setakat ni..kamera Nikon dan peti sejuk Toshiba. So, ada 4 lagi benda yang aku tengah kejar sekarang ni.

1. Kamera DSLR Nikon
2. Peti sejuk Toshiba
3. Tv Plasma Panasonic
4. Samsung Galaxy S III
5. Kereta Vios TRD Sportivo
6. Awek :)  
 
Ni la peti sejuk rumah aku. Bukan apa,
masa bulan puasa boleh la simpan dalam peti makanan untuk sahur. Malas nak keluar pagi-pagi sahur di kedai mamak. Terfikir jugak nak belajar buat jeli kelapa la..macam sedap je..hehehe. Macam mana dengan wishlist 2013 korang? Dah tercapai belum? 

Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai Reviewed by Nick Nashram on 18:41:00 Rating: 5

25 comments:

  1. nikon ape tu bro? nway, welcome to the club..haha..tak sabr nk tgk hasil tangkapan

    ReplyDelete
  2. Samsung Galaxy S III tuh kene tukar S IV... sbb bulan depan S IV dah kuar... huhuhu

    Vios pon da kuar design bru, tpi TRD sportivo mmg smart :)

    nombor 6, huhuhu gudluck :P

    ReplyDelete
  3. amboi, peti ais pun jadi wishlist ke? yang no. 6 tu kena cari dulu. hehe

    ReplyDelete
  4. hamagad!! lagi 4 nak kne complete..Go nick..Go nick =)

    ReplyDelete
  5. smoga wishlist abg trcpai.. Chaiyook !!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ... amik Galaxy S4 jer . Nak kuar dah ... heheheee

    ReplyDelete
  7. wahhhhh ! tahniah lah kat nikk. aisshhmenn, kena cari kerja cepat2 nie. haha

    ReplyDelete
  8. fuhh terbaik la nik.. sedak la kijo doh, mek cah masih tercari-cari lagi.:)

    ReplyDelete
  9. samsung tu susah la nak target sebab xda beberapa bulan dah keluar baru, pastu keluar yang baru lagi.

    kkdang2 kan xkisah pun tapi bila dah selalu keluar yang terbaru. yang lama2 ni dipinggirkan? faham x maksud hana. hehe

    apa kata tukar ipad ke, tab ke, laptop touchscreen yang mcm tab tu ke
    (sukahati je nak tukar wishlist org. hehe)

    ReplyDelete
  10. Alamak untungnya dia! Congrats :D

    ReplyDelete
  11. tahniah....harap2 wish yg lain bakal menyusul :-)

    ReplyDelete
  12. Insyaallah..sebelum hujung tahun akan tercapai Yang penting fokus dan strategi yang betul. Semoga tiada perkara yg tidak di sangka berlaku.
    Tahniah dan good luck!

    ReplyDelete
  13. Perangai mcm sy gak ni..suka listkan benda yg teringin nk miliki dlm diari...pastu suami terbaca..hehe dapat la.. no 4 ngn 5 dh dapat.. no 1 plk...tggu birthday 24hari lagi...yezzz!!!!!

    ReplyDelete
  14. wah tahniah2..dh jd nikonian.
    mcm sama je dslr sy.. nikon d3100 eh :)

    ReplyDelete
  15. waahh.. 4 more~ smoga yang lain akan cepat terlaksana! :)

    ReplyDelete
  16. wah hebat..cik akak lom tercapai lagi..hihi

    ReplyDelete
  17. wow!!tlg jd photographer kite la nick.hehe
    byk lg wishlist yg xsmpai ni.huhuhu

    ReplyDelete
  18. wishlist aku Samsung Galaxy Note 2.. kahkah..

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya..hehe..no 6 last sekali tu paling kak intan tunggu..heheh..sapa la agaknya ye..hehe

    ReplyDelete
  20. saya tak kisah cikgu..yg saya tunggu nom 6 tu tertunai..ahaha..

    ReplyDelete
  21. gud luck.. lebeh-lebih lagi yang no 6 tu... hehe...

    ReplyDelete
  22. Wah...tahniah awak...saya belum lagi la setakat ni..masih menunggu

    ReplyDelete
  23. gudluck yg no 6 tu :)

    #mcm dh lame je xdtg sni :)

    ReplyDelete
  24. tak sangka no.6 tu cikgu buat last sekali.. haha good luck.. wishlist tahun ni 1 je dah tercapai, nak kembangkan karier sbg penulis :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.