Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus Temuduga SPP


I was so excited when called for SPP interview. But when somebody asked me how the interview went, I was unable to respond with confidence to this question because I was not quite sure how it will turn out. Today, the result came out and alhamdulillah, i successfully passed the SPP interview.

Terima kasih kepada semua blogger yang wish kat aku dalam entri Minta Doa Semua Blogger Untuk Temuduga SPP...akhirnya dimakbulkan..terima kasih dan terima kasih. Korang memang blogger yang cantik dan hensem. Kalau korang ada dekat sini sekarang ni konpem aku dah belanja :)


Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus Temuduga SPP Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus Temuduga SPP Reviewed by Nick Nashram on 20:57:00 Rating: 5

42 comments:

  1. Salam. Tahniah bro!! Moga sukses on ur career. Moga Allah merahmati segala usaha kamu :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nik.. Lepas ni dah xjadi cikgu interim la kan? Kena posting tempat baru ke? Meh posting kt KL.. :). Test JPJ pun dah ok past kan?

    ReplyDelete
  3. Tahniah. St tgh nervous gak ni nak iv SPP, nama keluar next week. Boleh kongsi tak apa yg ditanya masa iv hr tu, brp lama dan smua yg berkiatn..Huhu

    ReplyDelete
  4. j-QAF punye ni haaaa tak keluar-keluar lagi.

    ReplyDelete
  5. tahniah,,lepas ni dapat sek baru dah,,haha wish ur luck,,In syaa Allah

    ReplyDelete
  6. tahniah!! best tu... nieza pernah mintak..tapernah dipanggil temuduga pon...sedey..hukhuk

    good luck bro! semoga succes di tempat baru ^^

    ReplyDelete
  7. Wow! Tahniah.. Buat sujud syukur lepas ni.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah cekgu...

    ReplyDelete
  9. tahniah.. wisau aih hana
    ada yang xlulus tak?huhu

    ReplyDelete
  10. ko borak je nak belanje tu.. hoho~

    apapon tahniah berjaya lulus.. so pasni tunggu call untuk posting la eh? all da best bro!

    ReplyDelete
  11. Tahniah.. hope pasni ada buka jawatan pustakawan S41 under SPP.. hehe

    ReplyDelete
  12. tahniah!jadi belum posting la ni?..klu dapat posting sabah amacam??hehe

    ReplyDelete
  13. wah!! tahniah3... tumpang happy.. =D

    ReplyDelete
  14. Tahniah en. nick..hihi...lepas nie...dapat ler belanja sweetyz...belanja kopok lekor je..hahaha..

    ReplyDelete
  15. Tahniah sir! Hukhuk. Moga lebih sukses! :)

    ReplyDelete
  16. Waaa..jeless..xpebla..rezeki nick kan..Semoga lbih success lpas ni..doakn nia cpt2 dpt kja jgak ea..hihi..

    ReplyDelete
  17. tahniah :)

    alhamdulilah rezeki utk @nick Nashram awal tahun baru...:) syukur alhamdulilah.

    ReplyDelete
  18. Belanja lagi yay!!! hahahaha tahniahh!!! smga terus dimurahkan rzki amin :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah Cikgu..moga terus maju ya..:)

    ReplyDelete
  20. asslamualaikum ... tahniah bro nick ! cam nak gi muar jer bila dgr ada org nak belanja ... hahahaaaa ... permulaan thn baru yg bagus tuh ...

    ReplyDelete
  21. tahniah..saya lulus gak ^_^

    ReplyDelete
  22. tahniah ye cikgu nick..all the best

    ReplyDelete
  23. tahniah!!bestnyer!!!!! doakan sy pula yer nnti.. Amin :)

    ReplyDelete
  24. yeke syarat? cmna tau.. huhu
    dengar kata pilih ikut pointer lah.. mana aci kan kan..

    ReplyDelete
  25. thniah.. the best is only for the best one !! :-)

    ReplyDelete
  26. thniah.. the best is only for the best one !! :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.