Curi Wifi Rumah Jiran


Dah seminggu lebih bil broadband celcom aku tak pergi bayar lagi. Bukan apa, pergi sekolah memang konpem dah ada internet. Balik sekolah bukak laptop dapat wifi dari rumah jiran sebelah. Bukan aku yang hack wifi rumah jiran aku ye. Dia pasang wifi tapi tak letak password..heheh. Jiran aku memang baik. Orang bagi wifi free kena la guna..nanti membazir pulak :)

P/S : Korang pernah dapat tak wifi free dari rumah jiran korang?

Curi Wifi Rumah Jiran Curi Wifi Rumah Jiran Reviewed by Nick Nashram on 13:37:00 Rating: 5

35 comments:

  1. Takk. Wifi rumah kena hack ada la -.-

    ReplyDelete
  2. Xelok tu..kira mcm curi gak..hihihi..

    ReplyDelete
  3. amboii baik sungguh hati jiran tu.. tak pernah pulak dapat wifi percuma dari jiran tapi jiran yg selalu mintak wifi rumah kite. hahaa

    ReplyDelete
  4. alahai tuah..haha..mesti kene guna, elak pembaziran keh3

    ReplyDelete
  5. rumah saya ada JE wifi . kalau cikgu nak boleh je mai guna :D

    ReplyDelete
  6. Wah..untung2..saya xpenah curi wifi umah jiran sbb umah sendiri guna unifi. jiran tau ke tak ni? heheh

    ReplyDelete
  7. wifi kat sekolah mcm haram.. lembab semacam.. menyirap darah..huhuuh..dlu penah la guna wifi jiran member msa lepak2 kat rumah dia..baik betul ea jiran dia..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Tak pernah, semua orang yang datang rumah mintak password wifi ada la.. huhu..

    ReplyDelete
  9. Aku bawak laptop umah jiran then on9 kat sana dulu... set automatik la masa connect tu.. so kat rumah nanti boleh laaa main sbb dah set automatik.. kekekeke... :P

    ReplyDelete
  10. haha..banyak pahala jiran tu..haha..jiran aku semua wifi ada password..tak bagi can langsung..haha

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. betul2... tuan wifi nak menderma la tuh kot.. kah3...

    ReplyDelete
  12. Pencuri , Pencuri. Haha
    Tak pernah curi coz tak pernah mtk password ngan diorang ..

    ReplyDelete
  13. sy dah balas pertanyaan bro di ruang komen saya... :)

    terima kasih atas pertanyaan tersebut.. :)

    ReplyDelete
  14. jiran ko 1st time pkai wifi kot..hahaha

    ReplyDelete
  15. Dah mintak izin ngn jiran ke tumpang wifi tu? :D bestnya kalau cmtu kan.. xpayah lah bayar bil.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. Untunglaaah. Wifi jiran saya ada password.
    Hihi, baiknya hati jiran tuu.

    ReplyDelete
  17. Errk..dkt kwsan prumahan sy takde yang guna wifi..muahahaha..

    ReplyDelete
  18. tak pernah sebab tak reti. huhu..

    ReplyDelete
  19. hahaha minta izin dlu... nanti berdosa... huuuuuuu

    ReplyDelete
  20. nanti orang kata tolak rezeki pulak kan?? dah orang nak 'bagi' free, kita guna je la kan?? hahaha..

    ReplyDelete
  21. wifi rumah sendiri ada. laju plak tuu. hehe. tak pyah curi2.

    ReplyDelete
  22. baeknya jiran!huhu...abg saya rajin hack wifi jiran...maap jiran!HAHA

    ReplyDelete
  23. Hahaha..baik nye..amal jariah jiran le tu.hah..sharing is caring kan.haha..

    ReplyDelete
  24. pernah sangat buat perangai macam nie. yelah rezeki kan. Hahahaha

    ReplyDelete
  25. Fie download wifi hacker application di tablet, senang kalau ke mana mana, curi wifi orang berdekatan. kikiki

    ReplyDelete
  26. Kawasan kami tak ada wifi. :(

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum ... tak kan la dia tak reti letak pword kan ! ... mmg nak sedekah ler tuh ... abg saya pernah guna wifi jiran sbb jiran tu guna nama pocong , so dia try la pword nama adik beradik pocong ... mengena ... heheheee

    ReplyDelete
  28. HAHAH..pernah..pernah...siap full tu..dekat jer kan..hahaha

    ReplyDelete
  29. amboi..layout dah bertukar dah...pandai edit..

    haaa...akak nak bgtau kat jiran tu nanti..hehehe..

    psst dulu akak ade jugak guna wifi juran..pastu dia detect kot terus pakai password..pastu kitaorang hack...pastu camane ntah...dah tak boleh hack dah password die...kuikui ;p

    ReplyDelete
  30. ko mintak la kebenaran... tp berlapik, takot dia x bagi pulak...

    mintak izik ke pandai2 la ko

    ReplyDelete
  31. ish... kena inform jiran tu... tak baik curi...

    ReplyDelete
  32. pernah jugak masa kat rumah sewa...hehe wifi jiran sebelah student gak :)

    ReplyDelete
  33. harus la pernah tp bukan mencuri wifi
    jiran senang hati bg coz nmpak sye ngah start motor nak g cc check result exam..pas2 die bg password wifi die..nice!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.