BBQ Dan Gathering Bersama Bloggers

Actually gathering dan buat BBQ ni tahun lepas lagi..bloggers pun dalam kalangan kawan-kawan aku je. Time ni belum kenal korang lagi. Part yang paling best dapat jumpa sesama blogger..sambil-sambil ratah ayam. Dah habis makan ayam, terjun mandi kat sungai tu. Antara menu yang istimewa ialah ayam bakar, ikan bakar, jagung bakar dan bihun goreng campur sosej..semuanye dimasak oleh tuan punya blog ni..hehehe




Bihun tu hangit sikit sebab masak dalam rice cooker. Tapi sebab lapar habis je bantai..hahah. Entah la, bila agaknya dapat jumpa followers blog aku ni. Dalam dunia blog dah kenal..nak kenal pulak depan-depan ni. 

Entri lain yang anda mesti baca :



BBQ Dan Gathering Bersama Bloggers BBQ Dan Gathering Bersama Bloggers Reviewed by Nick Nashram on 20:42:00 Rating: 5

42 comments:

  1. hihi..tak pe nick...nanti ade ler jodoh nak bertemu blogger lain tu...InsyaAllah...dengan izin Allah..

    Nak mintak ayam a.k.a manok tu..nampak sedap je...nyummmmm

    ReplyDelete
  2. Haha jomm kita berjumpa ;D

    ReplyDelete
  3. so apa lagi cikgu, organize la satu gathering. hehe.. ;D

    ReplyDelete
  4. tangan ko kat yg gambar ke - 2 tu ? hehehe

    ReplyDelete
  5. bestnya gathering..bila la ada rezeki nak join..hehe wah pandai masak jugak rupanya tuan blog nie :)

    ReplyDelete
  6. @hafiz hafizol
    a'a..tangan yang pegang pisau dengan sudu tu tangan aku.yang tengah makan tu kawan aku..hahah

    ReplyDelete
  7. lain kali leh buat event mcm ni lagi.. :)

    ReplyDelete
  8. masak sendiri ke? hebat hebat

    ReplyDelete
  9. buatlah satu majlis hujung tahun nie. dapotlah gi. Buat kat Muar tau.. Dekat tanjung ketapang .. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. ada chan nak join tak ? hehhhe ,,

    ReplyDelete
  11. pergh..best gler.. dulu aq prnh join gathering geng cikgu blogger... rasa happening gler masa tu..huhu :)

    ReplyDelete
  12. Jom buat gathering.. Nick organise boleh?

    ReplyDelete
  13. bestnyer lma sudah tdk wat bbq...hurmmm smga diizinkan tuhan untk jmper bloggers2 yang lain

    ReplyDelete
  14. perghh ni air tangan cheff nick ni.. haha, teringin nak join gathering blogger, kalau buat kat KL insya ALLAH sue join :) nak jugak rasa air tangan blogger ni.. hahah :)

    ReplyDelete
  15. best ni. bila nak buat area selangor

    ReplyDelete
  16. Wah!..syoknye ber BBQ...
    Macam mane hang nak berkenalan dgn follower... Hang pun dgn kawan gathering pun xtunjuk muke, tunjuk gambar ayam jer... Hehe...
    Insyaallah jika di takdir Allah, bertemu kita.

    ReplyDelete
  17. bestnya..dpt mkn2 tu yg paling best..hahahaha

    p/s: btul tu ...dah jumpa alam maya..alam nyata mesti lg meriah..

    ReplyDelete
  18. untung sangat dapat berBBQ dengan blogger lain. hangit macam mane pun makanan tue kalau makan ramai2 mesti habis jugak..

    ReplyDelete
  19. Ohh kiranya Sir ni ala2 chaf jugak
    Ah ye. Agaknya kalau xtvt students camping2 mesti Sirun turun padang masak.

    Insya Allah kalau diizinkan berjumpalah kita semua, iye lah kat dalam blog aje rancak menegur, kot2 kat luar bertempuh bahu tapi tak kenal.

    ReplyDelete
  20. napelah tkde event tuk blogger kn.. haha..club ke.. kalo club tuk org glemer je memg tk merase lah saye. haha

    ReplyDelete
  21. dh lma xjoin BBQ.. hehe.. nk jugak makan2 yg bakar2 nih..

    ReplyDelete
  22. eh..eh..ehhhh..kenapa tak ajak KY sekali heeee

    ReplyDelete
  23. sedapnya bbq..lama dah anna x buat bbq ngan kwn2..

    ReplyDelete
  24. wahh sedapnyaa..betul ke tuan blog yg buat ni?hehe :P

    ReplyDelete
  25. x pernah lg join blogger even tapi dah la rakan blogger yg mmg kenal realnye hahahaha

    ReplyDelete
  26. syok nya depa dapat berjumpa2 dan berjimba2....ayam tu nampak sedap nyer nick

    ReplyDelete
  27. Sedap nya ayam panggang!..best juga bila dapat jumpa real.. dapt erat kan silaturrahim sesama bloggers:)

    ReplyDelete
  28. a'ah..xpernah jumpe kawan2 blogger..hehe..datang upsi boleh la jmpe.

    ReplyDelete
  29. a'aa..jom la kite buat picnic utk followers plak.hikhik..

    ReplyDelete
  30. jom2. kite gather kat london ker, tokyo ker.. :p

    ReplyDelete
  31. Hangit pun kalau dah lapor memang sedapp!
    Wahh bestnyaa!

    ReplyDelete
  32. jumpa di alam realiti itu pastinya lebih erat ukhwah yg terjalin :))

    ReplyDelete
  33. sedapnya nampak ayam tu...

    ReplyDelete
  34. Yang Len fokus *terjun sungai*!
    Woaaaaahhhhhhh~ jeles terosh!

    ReplyDelete
  35. ala...tak de gmbar bloggers2 tu huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  36. tak pernah lagi merasa gathering dengan bloger huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.