Alhamdulillah, Dapat Kekasih Baru


Kalau korang pernah baca entri aku sebelum ni Wishlist Untuk Tahun 2013, ni la dia kekasih baru aku sekarang ni. Kekasih baru tu bukan orang ye..tapi kamera DSLR Nikon. Misi nak cari kekasih betul-betul tak tercapai lagi..hehehe. Tak kaya dan tak hensem orang tak pandang sekarang ni. Actually, banyak kali dah usha, ni baru boleh angkut dengan duit gaji baru masuk. Jadi, ada 4 benda lagi yang belum tercapai. Ada je kamera DSLR tapi tak pandai guna pun..hehehe. So far, benda apa yang korang dah tercapai?

P/S : Sesape yang nak pinjam sila la roger ye..tengah baik hati ni :)


Alhamdulillah, Dapat Kekasih Baru Alhamdulillah, Dapat Kekasih Baru Reviewed by Nick Nashram on 17:39:00 Rating: 5

45 comments:

  1. nak bagi pinjam k? fuyooo , baiknye... nak pinjam untuk sebulan , boleh ? :P

    ReplyDelete
  2. salah satu kamera idaman. tp terpaksa abaikan dulu, ada perkara lain yg lebih penting..

    guna sebaiknya bro! snap pic cantik2

    :)

    ReplyDelete
  3. Untunggggglah. Best nya dapat DSLR, fie tak minat sangat camera tapi impian tahun nie nak tingkatkan handphone dari samsung ke iphone5. Aummmmm

    ReplyDelete
  4. Haii cantik u punya kekasih baru.. Jaga elok2 nanti kena kebas orang xD

    ReplyDelete
  5. haish lepas ni penuh la blog ni dengan gambar2 lawa..

    ReplyDelete
  6. pi outing..snap picture...edit...buh kat blog...

    ReplyDelete
  7. selalu pinjam pakcik punya DSLR .. woww, tahniahlah ..

    ReplyDelete
  8. sayang tak reti guna .
    belajar cepat ! meh nak ajar :D

    ReplyDelete
  9. KO BIAR BETOL KEKASIH BARU NAK KASI ORG PINJAM ???? hahahaha...


    Aku nak pinjam skali .. :p

    ReplyDelete
  10. pehh, untung la die..da camera bawu..

    ReplyDelete
  11. hahaha..ok..baik..:)
    pinjam sebulan boleh?HAHAH

    ReplyDelete
  12. wow...best sangat nie...betol kata orang kalau kita inginkan sesuatu dengan sejuta usaha...Allah pasti bagi yang terindah buat kita...nak juga nak juak...hihi

    ReplyDelete
  13. X mampu lagi nk beli tu.. how much??

    ReplyDelete
  14. wah..bestnya...nak jugak...tp dgn status interim ni, dok s'wak plak...mampu berangan je la...

    brapa ribu nih?

    haish, kalo saya ada pon, x reti guna jgk...serius nak jugak dslr sketoi...

    ReplyDelete
  15. wah, untunglah. congrats2. hehe. jemput join GA sy pulak! ^_^

    http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

    ReplyDelete
  16. puiiyooooo ! tahniah ! wishlist nik tercapai. agak2 saya bila lagi ek ? hermmm -__-

    ReplyDelete
  17. nanti boleh buat part time photographer majlis kawen :-)

    ReplyDelete
  18. Eh..ada la nick..nia da add fb nm nik nashram kan? Nk send msg Kat situ Xleh plak..huhu..fb nia sm je nm ng blog..nia nadiya..

    ReplyDelete
  19. Wohhh..baek at nk pjm..kt tuka ng S3 jom..hahaha..teringin gak nk rs dslr ni..

    ReplyDelete
  20. dslr dah ada, model dah ada ka belum, kalau belum,meh hana jadi model.hahaha

    mahal x?

    ReplyDelete
  21. kalau pinjam tak pulang terus buleh tak?? haha..

    berseri2 la nanti blog ni dengan hasil2 tangkapan beliau. ;D

    ReplyDelete
  22. nanti penuhlah gambar kat blog nie..hehe

    ReplyDelete
  23. jelos...i pun mengidam kemera nih..btw,congrats bro...impian terlaksana.blajo2...baru kepuasan brganda!hehe

    ReplyDelete
  24. Ooooohsem. Haha, untung laah.
    Rezeki 2013 tu :)

    ReplyDelete
  25. perghh..tahniah2 hajat da tercapai..

    ReplyDelete
  26. Nak. Bg pinjam kamera baru. Biar betul

    ReplyDelete
  27. wahh untungnyaaa.. nanti boleh la snap2 gambar ena.. eh eh.. heheheheh.. jge elok2

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum ...

    setiap hujung thn saya akan beli satu benda guna duit bonus / simpanan sebagai tanda rewards utk titik peluh bagi thn tu . Saya dah dapat phone dan lappy impian saya , Insya Allah thn ni akan ada juga ... tahniah ! dah dapat DSlR tu !

    ReplyDelete
  29. Mahalnya awek Sir yang ni.. Aik sanggup ke bagi kat orang awek mahal tu Sir.. Kalau sudi post lah ke Pahang... Hehe

    ReplyDelete
  30. leh bisnes jadi jurukamera org kawen tau nick!

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah...

    eemmm...bolehlah ambil gambar KY nanti, nak buat cover album, album baru nak keluar dah ni heheee

    ReplyDelete
  32. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. Haha..tipu lagi!kekasih baru first dh de tu..ni no 2 kot..hahaha

    ReplyDelete
  34. So far, cita-cita nak jadi cikgu dah tercapai di MRSM Kuala Krai Kelantan :)

    ReplyDelete
  35. mcm ala-ala sme la pulak post kitew -.-

    ReplyDelete
  36. Wah...untunglah ada dslr..saya xdapat2 lagi. best tu Nick..gi amik kursus fotogragi pastu amik gambar banyak2 ye..

    ReplyDelete
  37. wishlist yg bakal tercapai thun ni
    adalah...... klu diizinkan Allah bkl jdi tunang org.. hihihi

    ReplyDelete
  38. Masih terpikir pikir...nikon ke canon.. tp ramai guna nikon..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.