Trafik Mencecah 1000 UV Sehari


Trafik blog aku dah stabil..dapat 1000 UV sehari pun kira dah ok la tu. Cara aku nak maintain trafik mudah je. Cuba korang baca Cara Nak Dapat Trafik 1000 Visitor Dan 1000 UV Sehari. Tapi takde guna jugak trafik tinggi tapi earning Nuffnang sikit je..hahaha. Ok, salam jumaat semua.

Trafik Mencecah 1000 UV Sehari Trafik Mencecah 1000 UV Sehari Reviewed by Nick Nashram on 12:17:00 Rating: 5

30 comments:

  1. tahniah...so maintainkan ja pasni..hehe

    ReplyDelete
  2. peh,,unique sehari 1000..terbaik..

    ReplyDelete
  3. Susahnye nak dapatkan dua-dua tu.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!! blog yg byk informasi..teruskan dik..

    ReplyDelete
  5. nanti maintain traffik dapat advetorial terus ahh... x pyh tggu nuffnang dah.. haha

    ReplyDelete
  6. Untung nya 1000 uv sehari! Betul tu, earning sikit jugak ?

    ReplyDelete
  7. Haiii.. Leez mula intrim isnin ni. Kat area kl gak. Dlm 40 minit de rumah...

    ReplyDelete
  8. untongla cikgu..selalu org singgah blog die..ehehe

    ReplyDelete
  9. Bile lh nk dpt mcm ni.hewheww..

    ReplyDelete
  10. bestnye rmai org singgah huhu jelos ni wkakaka

    ReplyDelete
  11. Sedang berusaha nak naikkan dan maintainkan traffik.. :D

    ReplyDelete
  12. ikut nasib agaknya
    ada org jarang2 apdet tapi sokmo cash out.jeles weh

    ReplyDelete
  13. wow.tahniah! keep it up..

    yg psal kmera tu. aku bce just gitu2 je dari internet. xde specific. cume, ko kne bykkan outing n explore skill2 yang ade..lagi satu, boleh search dkt internet je: photoshop tricks - untuk jadikan gmbar lg cantik. kalau gambar mmg dah sedia cantik, kire bonus.

    :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah lar.. dah tak stress lagi kan ? hehehe :)

    ReplyDelete
  15. congrats Nick. Masa saya aktif dgn fan blog, traffic saya boleh cecah dlm 3-4 ribu sehari..tp skang ni dh kurang dgn fan blog, traffic pun jatuh

    ReplyDelete
  16. Tak pernah dapat camtu..nak jugak rasa

    ReplyDelete
  17. kena cari lebih trafik la klu macam ni.

    ReplyDelete
  18. nick tahniah..hebat la nick...huhu..kak intan nak dapat susah mcm n..hehe

    ReplyDelete
  19. betapa banyaknya uv....adeh...untunglah..

    ReplyDelete
  20. Hebatttnya nick, fie baru 200 T__T

    ReplyDelete
  21. nuffnang x bg BE sebab tinggi sgt kot trafiknya

    ReplyDelete
  22. fuhh... terkesima jap tgk UV blo org lain nk compare dgn blog sniri

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.