Lelaki Yang Baik Adalah Lelaki Yang Buncit


Hi sume..saya ni lelaki yang buncit. So, peratus untuk saya jadi lelaki dan suami yang baik adalah 110%. Mana-mana perempuan yang masih single dan masih tercari-cari calon suami boleh la call saya di talian 012-9876543. Terima kasih :)

Hahaha..macam mana kalau korang terbaca statement seperti ni? Tengah layan facebook, ternampak gambar kat atas tu.Untungnya jadi buncit ni. Boleh jadi seorang suami yang baik. Dan satu lagi dikatakan suami yang gemuk jugak umurnya panjang kerana lemaknya tu membantu memanjangkan hayatnya..alahai, rugi la lelaki yang kurus macam aku ni..kekeke. Kepada lelaki dan perempuan luar sana,apa kata anda?



Lelaki Yang Baik Adalah Lelaki Yang Buncit Lelaki Yang Baik Adalah Lelaki Yang Buncit Reviewed by Nick Nashram on 16:05:00 Rating: 5

32 comments:

  1. kata saya no komeng wakkakaakak

    ReplyDelete
  2. haha.. mad cuma perut je buncit hihi

    ReplyDelete
  3. 1st..hehe

    gemuk dan bincit sama x?

    ReplyDelete
  4. @hana hadi
    bukan 1st..3rd actually..huhu
    gemuk dan bincit tu adik beradik kot.

    ReplyDelete
  5. haha.. takmola terlalu boroi sgt.. ahahaha..

    ReplyDelete
  6. bhaha mohon siap sedia terima rombongan meminang. wakaka.
    buncit itu comel, tapi kalau dah mengalahkan perut mengandung tu bahaya tu.

    ReplyDelete
  7. kena buncit perot balik ni hahah

    ReplyDelete
  8. hahaahahhahaah...ewhh.xnk r suami buncit..nnt rmai pulak tertarik ngn kebuncitan dy tu..hshshhshs..slah satu faktor penarik tu..

    ReplyDelete
  9. salam. abe ni perut boroi. kalau betul la spt statement dlm FB tu InsyaAllah panjanglah umur abe...Amin..abe ni pun penyayang orgnya..opps! angkut bakul sendiri plak!

    ReplyDelete
  10. bapa sy buncit, dan juga merupakan seorang suami yg baik... hehehehe... so, sy setuju dgn kenyataan di atas.. haha!

    ReplyDelete
  11. ok..da save no lam fon..:P hahaha..
    nnti org confuse la sp yg pregnant sbnar nye..ahahaha..2,2 bwk perut.

    ReplyDelete
  12. Ha!!!baru tau..awat xhabaq awai awai...hAhahaha!!!

    ReplyDelete
  13. kena make banyak lagi aku nih.
    hahaha

    ReplyDelete
  14. biasanya laki lepas kawin akan buncit..tp kalau dah buncit be4 kawin lagi, xtaw la macam mana jadinya..btw, no fon sape tu erk? haha

    ReplyDelete
  15. haha...kena tggu ak buncit dulu lah..haha...

    ReplyDelete
  16. ayah saya tak buncit.. tp dia baik......
    haaaaa

    ReplyDelete
  17. kalau boleh biarlah yang sihat. eh ?

    ReplyDelete
  18. llaki perut buncit time single..buruk bebeo ghupanya...hahah..tp klu dah khwin prut buncit..itu tnda istri pndi jga tu..:) mmg sweet la..hahaa

    ReplyDelete
  19. bentuk bdan tak mnjamin tentang perangai seseorang itu.. heheh apapun, biarlah buncit makan bnde yg halal, jgn boncit kerana minum arak.. hikhik.... my fiance boncit... ngeeee

    ReplyDelete
  20. suami yg baik tengok pada keupayaan dia urus rumah tangga :)

    ReplyDelete
  21. hihihihi..anna x kesah pon..

    ReplyDelete
  22. bucit atau kurus sama je, yg membezakan manusia adalah imannya, Eh tazkirah maghrib pulak keluar.. hehehe :P

    ReplyDelete
  23. naseb bail laki aku buncit sket haha..

    ReplyDelete
  24. masa bercinta biar kurus lepas kawen mesti jadi buncit terus lah jadi suami yang baik hehe

    ReplyDelete
  25. Ni salah buat statement ke hape?? Apa-apa pun thanks for share..

    COME VISIT MY BLOG!

    ReplyDelete
  26. entah pape je isu2 sekarang ni.. mcm tak masuk akal pon ada gak.. hehehe

    ReplyDelete
  27. hihihi..gelak besar saya baca entri ni..xpeduli la yang penting saya suka lelaki kurus..heheh

    ReplyDelete
  28. Hehe, dedulu sebelum kawin En. Suami kurus kering, hehe, sekarang ni dah buncit dah. Tapi dari dulu sampai sekarang, alhamdulillah baik kat saya dan anak2. Harap2 berterusanlah dia begitu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.