Blogger Mana Pandai Design Header Blog?


Header blog aku dari dulu lagi tak tukar..nak design header yang cantik tapi tak pandai..hehehe. Selama korang berblogging, berapa kali dah korang tukar header blog? So, kalau korang pandai design header blog atau tahu mana-mana blogger yang pandai design header, please inform me. Nak upah korang tolong design header blog aku ni :)

Salam jumaat dan salam maulidur rasul.

 
Blogger Mana Pandai Design Header Blog? Blogger Mana Pandai Design Header Blog? Reviewed by Nick Nashram on 11:37:00 Rating: 5

29 comments:

  1. header aku yang baru ni aku tempah kat bro koz..lawa die design..
    ni blog dia..http://kozumiro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dah smartlah header tuh..hehe

    ReplyDelete
  3. minta tlg budak ni bro,dia hebak.. dulu dia design header aku free lagi :)

    http://akhelaken.blogspot.com/2012/09/header-baru-ihsan-anasyg.html

    ReplyDelete
  4. salam maulidur rasul! header..xpandai..hi3..

    ReplyDelete
  5. huhu..lyeen dah byk kali tukar header..biasalah pompuan mmg nk pinky2 saje..hahahaa:P..klu pompuan selalu mnta nabila medan yg edit..kalau blogger lelaki lebih sesuai dgn abg wan hazel..macho dia buat header..:D

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Lana dah banyak kali tukar..ada la dalam 7 header,hek3.

    Ak tak pandai design header sgt.. tapi boleh la skit2..header skrg ni pun buat sndiri..

    Nanti hasil yg lain, ko boleh tgk kat entry ni:
    http://lianapm.blogspot.com/2012/12/header.html

    ReplyDelete
  7. mek pun tak taw header mek tu dah kali keberapa dah tukarnya hahaha

    ReplyDelete
  8. hihi...memang tak reti nie...

    ReplyDelete
  9. xreti buat header untuk laki..asal na buat header je mesti jadi cute miut gitu, xpaham kenapa hasil header yg sarah buat jadi cam tu..haha

    ReplyDelete
  10. suruh org buat header free jer hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha..siann dier nk tukar header..kalau nia tlg edit kan mesti jadik bunga2 yg banyak kaler gitu.ahaha

    ReplyDelete
  12. aku baru 2 kali tukar header..header yg 1st tu biasa jer..bukan buat sendiri pun, tapi cilok kat internet..header kedua (1st time tukar) ialah header yg Tinta Lana buatkan..refer pada komen dia tu la, header aku termasuk antara header yg dia buat..

    header ketiga and terkini, Tengku Puteri buatkan..yg nasib baiknya, header2 yg aku dapat tu diorang buatkan free..:D

    ReplyDelete
  13. sya pun tgh mencari insan yg nk design header hihi

    ReplyDelete
  14. kawe xde ideal...tu xde header....senang...hahaha...

    ReplyDelete
  15. pandai yer cari bahan ...hehe

    ReplyDelete
  16. kalau nak design header blog lelaki sye tak pandai lorhh.. heeee

    ReplyDelete
  17. Header ni kan comel.. kalau design biasa..boleh je...kalau nak buat doodle laki pon insyaallah boleh..dulu pernah buat sekali..ada kat ruangan freebies ^^

    ReplyDelete
  18. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  19. xpandai nk edit utk org..sendiri punya dh delete sbb jemu..so, pakai je tulisan..ringkas.
    header nick dah macho la..xyah tukar..

    ReplyDelete
  20. waaa .. bagus juga kan upah org. heeee

    ReplyDelete
  21. Baru 2kali ...haha..baru nak belajar...

    ReplyDelete
  22. Haha, pakai taram sendiri je.. Janji ada header...

    ReplyDelete
  23. @Ahmed Fani
    boleh jugak bro.
    cuba bagi link blog boleh tak?

    ReplyDelete
  24. Baru sorang blogger lelaki yg order design header kat CK, yg bestnye blog dia masuk majalah remaja kui3~

    leh usha kat sini:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.118375168242682.25086.118207331592799&type=3

    ReplyDelete
  25. Cik ck sy tgh cr org buatkan blog..blh tolon x kalo blh yg duk dkt area cheras/ampang tq

    ReplyDelete
  26. Salam cik ck sy th cr org utk upah buat/ajar blog kalo sape area cheras/ampang rasa sudi x ? ;)) tk

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.