Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh



Trafik blog aku semakin jatuh..konpem ramai blogger yang tak bayar bil broadband ni..kekeke
Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh Reviewed by Nick Nashram on 12:04:00 Rating: 5

29 comments:

  1. walah walah...trafik udah riban-riban tu...

    eden ni tak lebih 300uv pun sehari haha..kadang cecah 50uv je

    ReplyDelete
  2. tapi kak intan ttp datang jenguk nick..huhuhu

    ReplyDelete
  3. tinggi juga trafik kau bro....

    ReplyDelete
  4. Untunglah...cemburu dgn Nick....tak apa, tu rezeki Nick atas usaha keras selama ni hehe!

    ReplyDelete
  5. Jatuh tapi still tinggi tu...

    ReplyDelete
  6. fuyoo.. trafik han kena buang satu angka :P

    ReplyDelete
  7. banyak je...jatuh sikit je tu...

    ReplyDelete
  8. fuyoo...banyak riban tu bro...jatuh pun bleh maintain lagi...

    ReplyDelete
  9. wow!
    bagus dah tu bro.
    berapa sehari traffic demo bos?

    ReplyDelete
  10. walaweh traffik bagai nak rak, mmg betol ramai yg nak exam sebok study jer sume

    ReplyDelete
  11. @Syazwan Che Deraman
    tak banyak bro.
    dalam 3k je pv sehari..haha

    ReplyDelete
  12. ok gak la tu... sy ni ha... lagi le... blogger baru yg tak reti apa2.... apapun,bersyukur dgn segala yg ada & yg dh dpt :)

    ReplyDelete
  13. fuhh trafik die.. telan air lioq...

    ReplyDelete
  14. terbaiklah..sungguh hebat..blog awak Nick..sifu ...

    ReplyDelete
  15. perghhh byk gila traffik dia... jeles2! hehehehe

    ReplyDelete
  16. jatuh ponn dah tahap tinggi tu,... hikk :)

    ReplyDelete
  17. Cayala bro. Puluh riban UV tu.. Nway, jangan stop ber blog dah.

    ReplyDelete
  18. biasalah mood hujung tahun...

    ReplyDelete
  19. ramai tak bayar bil broadbnd ni..HAHA

    ReplyDelete
  20. elehh, padahal dia dah jarang berblog :P

    ReplyDelete
  21. Perghhhhhhh 20K plus. fie bru 12K macam tu yang last month. Hebat ah bro nick.

    ReplyDelete
  22. wahaha..ntah2 dah kene saman ng broadband dorang gak mcm nia.ahah
    wohh..hebat tuuu..nia punye ciputtt je..

    ReplyDelete
  23. Tinggi gak traffic kau yek...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.