Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus KISSM


Sebab takde orang pun ucapkan tahniah kat aku..so, aku ucap la tahniah kat diri sendiri..hahah. KISSM tu bukan maknanya cium ye..takdenya aku lulus sebab cium. KISSM tu singkatan daripada Kursus Induksi Sistem Saraan Malaysia. Ringkasnya, KISSM ni penting untuk sahkan jawatan dan naik gaji. Alhamdulillah, berbaloi jugak study last minit tapi lulus :)

 

Kat atas tu keputusan KISSM aku. Terima kasih kepada blogger Hana sebab bagi link untuk check result. Gaji aku dah masuk..apa lagi jom open table :)

Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus KISSM Tahniah Blogger Nick Nashram Sebab Lulus KISSM Reviewed by Nick Nashram on 23:09:00 Rating: 5

29 comments:

  1. tak apa KY pun nak ucapkan tahniah..

    kan cikgu, tak apalah study last minit

    ReplyDelete
  2. tahniah. blnje kita mee bandung larh.

    ReplyDelete
  3. terima kasih :)

    tahniah. amboi nak hadiah noo..hana baru tau kepentingan kissm.huhu

    ReplyDelete
  4. ehemm... gaji dah masuk kan kan... eleh buat2 lupa plak :P

    ReplyDelete
  5. ha3!! tahniah cikgu..hik3..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nick.. bestnye dengar perkataan lulus tu.. haha :)

    ReplyDelete
  7. tahniah sbb lulus..hehehe

    ReplyDelete
  8. ecece..congratzz ye abg hensem!!ahaha..
    btq nia da try da ikut tuto tu..mmg xnak jugak..xtau la apa problem nya..

    ReplyDelete
  9. Tahniah bro nick. Heeeee. alah org nak ucap gano tahniah kalau bro nick tak royak lulus. hehe

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH..! saya pun lulus ^^

    ReplyDelete
  11. Tahniah bos.
    nak open table mano?

    ReplyDelete
  12. congratsss!!!tunggakan..tunggakan...hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah! open table2...

    ReplyDelete
  14. tahniah...saya pun lulus...hehe

    waaahh.dah masuk gaji...brape?

    ReplyDelete
  15. allhamdulillah tahniahhh...
    open table ke jomm

    ReplyDelete
  16. open table.. main kad ke? haahhaa
    tahnik utk kau ye nick... sebab lulus kiss+m.. hehe

    ReplyDelete
  17. boleh blnja kita gi legoland keeeee kat jb hehe :)

    tahniahh

    ReplyDelete
  18. tahniah encik nashram!! =)

    ReplyDelete
  19. tahniah dik..
    akak jauh sgt x dapat join open table kamu..kalau akak balik kg boleh la kamu belanja akak ye ;)

    ReplyDelete
  20. nick...susah kan dapat sijil cam nie....perlu banyak usaha...saya pun dah lulus juga...tahniah nic

    ReplyDelete
  21. Tahniah cikgu...:)
    untunglah dah dapat gaji...Mesti best kan mkn duit gaji tiap bulan berbanding mkn duit elaun setiap sem...uwaa....sedih..bila nk habis study ni..T_T

    p/s: Mohon open xtra table..

    ReplyDelete
  22. tahniah Nick..kalo kt opis saya handle untk pegawai gi kursus induksi umum n khusus..heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.