Menu Makan Malam Seorang Blogger



Ni la menu dinner aku untuk malam ni..mee goreng basah dengan teh ais. Biasaanya aku order makan tomyam dengan nasi putih atau nasi goreng daging. Simple je kan..bukan pe, orang kata malam-malam tak boleh makan makanan yang berat..nanti cepat gemuk..heheh. Korang rasanya mesti menu dinner yang sedap-sedap kan..siapa yang diet tak makan malam cepat mengaku :)


Teringat menu dinner macam kat atas ni..masa jadi student dulu, makan megi ni memang tak boleh nak elak dah. Nak buat macam mana biasiswa lambat masuk ataupun malas nak keluar. Cara mudah rebus air, sepeket megi dan sebiji telur.. tu la menu dinner. Tapi jangan la amalkan selalu..seminggu sekali tu no problem kot. So, menu dinner korang camne?

Entri lain yang anda mesti baca :

Menu Makan Malam Seorang Blogger Menu Makan Malam Seorang Blogger Reviewed by Nick Nashram on 22:00:00 Rating: 5

32 comments:

  1. hehehehe
    ku dah makan
    nasi yang sedap
    :)

    ReplyDelete
  2. alaa..student mkn magi sbb malas nak masak..ahah..pastu nk save bajet utk shopping..xpon nak enjoy ng kwn2.ahaha..

    ReplyDelete
  3. dah makan nasi goreng . muehehe . makan yang berat pun Alhamdulillah berat maintain . hehe

    ReplyDelete
  4. peh dapat bisiswa..untunglahh..kerja tak payah pikir hutang..

    ReplyDelete
  5. Adoyai.. Sedapnya mee goreng basah tu..mcam terasa2 kat tekak pulak.nk jugak.. (-_-)

    ReplyDelete
  6. @Mrs.Wanida
    heheh..memang sedap.
    boleh la tu keluar makan cari mee goreng basah kejap lagi :)

    ReplyDelete
  7. hana jarang makan malam.tapi kalau sekali makan malam kena menu yang best2 sebab terlampau lapar.hehe kiranya makan malam kalau lapar sangat2

    ReplyDelete
  8. dah keja ni pun kadang2 teringin nak makan megi...hehe

    ReplyDelete
  9. @neesa_jun
    hehe..betul2.
    kadang-kadang tu jeling megi kat dapur.geram je nak masak.

    ReplyDelete
  10. Sejak akhir2 sem mmg selalu la makan megi tu.... Duit dah pokai.. haha..

    ReplyDelete
  11. cikgu patut kawen dah . kawen cepat ! hehe =p

    ReplyDelete
  12. Berat jugak mee tu. Nasi pun sama.

    ReplyDelete
  13. Menu saya malam ni sardin tin n telur goreng je sbb dh lmbt balik. xmo makan hebat2. Jadi la sekadar lapik perut. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  14. @Ainim SuJu
    alhamdulillah, saya pun kadang-kadang kalo sibuk makan jugak ngan sardin..asalkan kenyang :)

    ReplyDelete
  15. Dah lama tak makan malam demi dapat tubuh macam Megan Fox. Hahaha

    ReplyDelete
  16. ena minum air je malam2.. jarang makan sebab perut mula naik... huaaaaa... tapi sebenarnya elok tak makan malam ni, dalaman terjaga.. hehehe

    ReplyDelete
  17. mecak air liur mek cah tgk mee goreng tuh. doh la tengoh lapar. =.='

    ReplyDelete
  18. mkn yang berkuah. e.g: sup..nk bg cpt rase kenyang..

    ReplyDelete
  19. I cannot eat maggie...nanti pening kepala satu hari....sayanglah, dah ditarik nikmat makan maggie huhu...tp tak apalah maagi tak elok untuk kesihatan saya....

    ReplyDelete
  20. megi & student x boleh dipisahkan heheh

    ReplyDelete
  21. Perempuan dan diet tak dpt dipisahkan...
    saya tak mkn malam diet \o/ hehe

    ReplyDelete
  22. Baru makan maggi goreng 3 hari lepas. Malam pula tu.
    Lepas ni sudah mula kena diet balik. Hehehe

    ReplyDelete
  23. alahai sedihnya makan malam awak. :P

    ReplyDelete
  24. HAHA..tak lama lagi bakal ada menu mcm ni dlm hidup lyeen..uwaaaa...T_T

    ReplyDelete
  25. aku seorang blogger, makanan malam aku cuma nasi tambah kicap saja. kasihanilah hamba ini. hoho :3

    ReplyDelete
  26. student dan megi tak dapat dipisahkan :D

    ReplyDelete
  27. adik akak kat unimas tu pun asyik la makan megi..selalu gak marahkan dia...hurm..

    ReplyDelete
  28. sdap pula anna tgok megi ni...

    ReplyDelete
  29. sedapya mee gorang tu.. lapar!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.