Adlin : Wanita Yang Menghina Nabi Muhammad Dan Islam




Dikhabarkan dari sumber facebook yang aku baca Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara menyatakan wanita ni dah berada di luar negara. Aku pun tak pasti samada berita ni betul atau tak. Maklum la, zaman sekarang ni facebook mudah je kena hack. Pastu post status macam-macam sebab nak jatuhkan maruah orang tu. Tapi kalau betul dia buat benda ni, menghina Nabi Muhammad dan memburukkan agama Allah dah jadi murtad la jawabnya. Kena ingat, murtad ni dosa yang PALING BERAT dalam segala jenis dosa yang pernah dibuat oleh spesis manusia di muka bumi ni. Siapa yang tahu pasal kisah ini mohon kongsi disini, admin nak tahu cerita lebih lanjut adakah ini benar dan untuk renungan bersama.

Adlin : Wanita Yang Menghina Nabi Muhammad Dan Islam Adlin : Wanita Yang Menghina Nabi Muhammad Dan Islam Reviewed by Nick Nashram on 09:12:00 Rating: 5

22 comments:

  1. Allah lebih mengetahui..dgn dunia teknologi tnpa smpdn ni mcm2 boleh jdi..apapun, kita berdoa smoga dia diberi kesempatan utk bertaubat..amin..

    ReplyDelete
  2. nauzubillahminzalik... gila ka apa perempuan ni.. sewenang2 nya ja dia hina nabi kita. dah la nama bapak sama dengan aku. kurang asam betoi. harap2 cepat2 la dia bertaubat

    ReplyDelete
  3. Haaaa..Ni dia budak bangang tu.Ada dengar dari kawan tapi fb nya tak jumap2 lagi..

    ReplyDelete
  4. agak famaous la die ni dlm fb skng..suma swoh report abuse..

    ReplyDelete
  5. pernah masuk fb dia, tapi tak taulah betul ke dia yang update tu.. Tip Jimat Untuk Kahwin

    ReplyDelete
  6. hanya Allah maha mengetahui..

    ReplyDelete
  7. kita hanya mampu mendoakan beliau yang terbaik je uols, kalau uoll semua tengok kat FB tu ramai yang memberi kritikan yang tak membina langsung kan sama je kekdahnya mengaibkan diri sendiri dan ISlam secara tidak langsung. Senang citer i sendiri malas nak amik port hahah

    tapi tetap tinggal kan komen sebaris dua hahaha

    ReplyDelete
  8. betul tu nick, kita tak blh nak percaya 100% kan? kena selidik lebih dlm.,..namun semua Allah yg tahu

    ReplyDelete
  9. terserahlah dia, Allah lebih mengatahui..pasti dia sedar akan kesilapannya. Kenapa asyik2 agama kita di hina kan...

    ReplyDelete
  10. da takde iman ke hape minah nih!
    hishh..tiba2 geram plak baca ape yg dia post kan tuh!..

    mcm org sewel pun ada jugak tuh!..hishh..!!!

    ReplyDelete
  11. salam bro
    Mencari publisiti murahan ni. Cam dulu sorang budak menghina nabi.sama kes.

    ReplyDelete
  12. lyla xnak baca pun.. kita smua tau yg prkara mcm ni just sngaja nk mmburukkan agama kita.. bgus lh post bnda ni. biar dia cuak xnak buat lgi.. pndai buat, pndai tanggung..

    ReplyDelete
  13. ada lagi dia ni..b4 this pernah masuk blog dia. mmg sakit hati jugak lah..

    semoga Allah berikan hidayah utk kita semua. every pious has a past, every sinner has future. kan? :)

    ReplyDelete
  14. subhanallah. apelah nasib die nanti..

    ReplyDelete
  15. dulu popular makcik ni kat email..lama tak dgr citer dia

    ReplyDelete
  16. YA ALLAH..meremang bulu roma nk bce ap yg ditulis....hanya ALLAH saje yg dapat memblasnya kalu btul die yg buat...huh

    ReplyDelete
  17. kalau la betul die up status macam tu, MasyaAllah... terkedu sekejap bila aku baca tadik ni...

    ReplyDelete
  18. Pening tengok orang macam ni..

    ReplyDelete
  19. klo betul org yg tulis tu die,mudah2an Allah swt turunkan balasn yg buruk buat die biar die sedar....klo bukn die yg wt,hye Allah swt je yg Maha Mengetahui....
    wallahualm...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.