Ramai Blogger Tukar Nama Blog Jadi ' ! '

 
Bila tengok dekat blog list aku, ramai blogger yang tukar atau tambah nama blog diorang dengan meletakkan macam-macam tanda sebelum nama blog diorang. Ada yang tetap maintain nama blog diorang tanpa tukar apa-apa dan ada jugak yang meletakkan tanda seperti ♫ ❤ (。◕‿◕。) ツ di depan nama blog. Tapi untuk naikkan trafik, aku suggest lebih baik korang letakkan tanda seperti '!' di depan blog. Cuba tengok ni.

Blogger yang letak tanda '!' 
 
 
Nama blog yang letak tanda " ! " akan berada pada LIST PALING ATAS sekali. Secara tak langsung, peluang korang untuk dapat trafik daripada followers dan visitors adalah sangat tinggi.

Blogger yang tak letak tanda langsung 
 
 
Nama blog yang tak letak apa-apa tanda akan berada pada LIST MENGIKUT KEDUDUKAN ABJAD. So, kalau blog korang start dengan nama A, mungkin berada di tengah dan yang nama Z mungkin berada di bawah.

Blogger yang letak tanda '☺☮ ☯ ☠ ♫ ❤ (。◕‿◕。) ツ ☆ εїз'
 
 
Nama blog yang letak tanda '☺☮ ☯ ☠ ♫ ❤ (。◕‿◕。) ツ ☆ εїз' akan berada pada LIST PALING BAWAH sekali. Ini bermakna kemungkinan nak dapat trafik daripada followers dan visitors anda adalah kurang. 
 
So, memang terbukti la NAMA BLOG memainkan peranan penting untuk mendapatkan traffic atau reader ke blog kita. Yang dah tukar bagus la. Yang belum korang boleh la cuba. Aku dah tukar nama blog aku jadi "! ! Nick Nashram ! !"..hehehe..goodluck :)
 

Ramai Blogger Tukar Nama Blog Jadi ' ! ' Ramai Blogger Tukar Nama Blog Jadi ' ! ' Reviewed by Nick Nashram on 21:10:00 Rating: 5

25 comments:

  1. nuru punye blog dkt bawah la ni ekk? aiyaa

    ReplyDelete
  2. eh blog ak start dgn nama E lagi la kebawah tu hahah

    ReplyDelete
  3. terima kasih berkongsi ilmu....

    ReplyDelete
  4. Oh, ye ke. saya lagi la bawah ek 'K'
    kena tukar la ni -_-'

    ReplyDelete
  5. pernah terfikir jugak..tp tak pe la..

    ReplyDelete
  6. Boleh gitu ek...strategi..strategi

    ReplyDelete
  7. wahh.. btol gak tu kan.. hihi

    ReplyDelete
  8. Trimas krn info yg bagus ni..
    Patut la ramai yang ada tanda seru(!). Menyeru nama blog duk kat atas rupanya..
    Blog aku pula ada simbol ♌¹³. Simbol yg tak menyeru rupanya..
    ♌¹³ Pseudosupra | Raimi Syazwan

    ReplyDelete
  9. ada blog yg takda tanda seru(nama blog sahaja ada) tp lg top dr yg ada tanda seru, camne diorg buat?

    ReplyDelete
  10. nur a.z : letak tanda seru ni tak menjamin trafik tinggi..cuma dari segi kedudukan bloglist tu berada la kat atas..nak trafik tinggi kena tau psl seo dan selalu la update blog..

    ReplyDelete
  11. mksud sy top tu nama die atas skali.

    ReplyDelete
  12. nur a.z : ooo..tersilap faham..hahah.tulis nama blog dengan huruf besar biasanya akan berada plg atas sekali.

    ReplyDelete
  13. halo nick, ade perbezaan tak selepas nick tukar nama blog tu setelah beberapa hari.kongsi2 lah..:)

    ReplyDelete
  14. orkid : ade..jumlah visitor yang datang ke blog ni bertambah ramai :)

    ReplyDelete
  15. dah tukar...tu pun Nick yang ajar hehe...terima kaseh daun keladi :)

    ReplyDelete
  16. wow. never thought of that. thanks

    ReplyDelete
  17. betul ker bro? Nak try jugak formula !!Nick Nashram !! nie hehe..thanks bro. Banyak aku blajar dari blog ko.

    ReplyDelete
  18. @SyamKyray
    betul, memang jadi..blogger yg letak tanda ! dan tulis huruf besar besanya akan berada pada top list :)

    ReplyDelete
  19. info yg berguna erkkkk jom sokong saye utk contest iphone 5

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.