Pasangan Bahagia Walaupun Cacat Kaki Dan Tangan

 
Renung gambar ini...

Mereka adalah pasangan suami isteri yang serba kekurangan...tetapi bahagia kerana mereka berusaha untuk saling melengkapi antara satu sama lain dalam pelbagai perkara. Walaupun tak sempurna, tapi tetap bahagia sebab ada kasih sayang. Bagaimana pula kita yang serba serbi lengkap ni...masih tidak mahu bersyukur dengan pasangan kita ? Tak kiralah pasangan anda cantik, hensem, biasa, ketot, gemuk atau kurus...yang penting hargailah mereka. Manusia tak ada yang sempurna. Sayangilah pasangan anda seperi mana anda ingin disayangi. Setiap kekurangan, pasti ada kelebihan..itulah rahmat dari Allah.
 
 
 



Pasangan Bahagia Walaupun Cacat Kaki Dan Tangan Pasangan Bahagia Walaupun Cacat Kaki Dan Tangan Reviewed by Nick Nashram on 08:15:00 Rating: 5

4 comments:

  1. rasa mcm nak mengalir airmata tgk gambar nih.. hargailah pasangan kita..

    ReplyDelete
  2. cik yuyu : tersentuh hati jugak bila tengok gambar pasangan ne..syukur dengan apa yang ada.

    ReplyDelete
  3. :'( tharunyeee , tgok kebahagiaan dorg ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.