Kenapa Perempuan Nak Jadi Lelaki?

Berita yang biasa kita dengar lelaki nak jadi perempuan. Tapi yang peliknya ada juga yang sebalik, perempuan nak jadi lelaki. Memang dunia dah nak kiamat. Ini adalah koleksi gambar-gambar mereka yang menjadikan diri mereka dari perempuan kepada lelaki.


Aku pun tak boleh nak menjawab persoalan 'kenapa perempuan nak jadi lelaki'. Memang ada nampak iras lelaki sebelum diorang tukar jadi lelaki. Di Indonesia, seorang remaja perempuan berumur 15 tahun yang bernama Maemunah mendakwa kemaluannya berubah menjadi lelaki. Dia kini telah mengubah namanya menjadi Mei Purnomo dan berhasrat untuk mengesahkan identitinya sebagai lelaki dalam surat beranak. Remaja itu mengakui bahawa dia turut mempunyai perasaan meminati wanita dan bukannya lelaki. Di Malaysia pun ada jugak berlaku perkara macam ni. So, kepada para wanita, berhati-hatilah dalam memilih lelaki. Jangan tengok pada rupa paras hensem sahaja. Tengok dari semua aspek. Apa kata anda?

Entri lain yang anda mesti baca : 


Kenapa Perempuan Nak Jadi Lelaki? Kenapa Perempuan Nak Jadi Lelaki? Reviewed by Nick Nashram on 08:39:00 Rating: 5

12 comments:

  1. hihihi.. seramnya lah hai..

    ReplyDelete
  2. camna diorang leh kasi janggut dan misai tumbuh arr ..

    nak kiamat dunia ni..

    ReplyDelete
  3. tu yang jadi kes laki kawin laki, pompuan kawin dengan pompuan tuh...

    ReplyDelete
  4. eh ...nampak lelaki betul laa..gilak laa

    ReplyDelete
  5. cik yuyu : tak leh bayang perempuan jadi lelaki..huhu

    mad : diorang mesti letak something nak bagi misai tumbuh tu.

    sarah : sekarang nak kenal lelaki ori dan perempuan ori pun payah.

    spudin : hahah..memang sebijik nampak cam lelaki.

    ReplyDelete
  6. semua tu plastik barangkali..:)

    ReplyDelete
  7. wah....sasanya Kak Long tu hehehe!

    ReplyDelete
  8. nmpak mcm llki btul oo..

    ReplyDelete
  9. pernah dpt email ni.. x sangka gila smua tu perempuan asl nye.. dunia nak kiamat mcm nilah jadinya.. jenis mcm ni maw bg kahwin sama jenis depa gak ctoh tomboy,pengkid
    nikah ngan mak nyah aka pondan
    wakkakaka mngarut sudah lalalal

    ReplyDelete
  10. mungkin dia ada kisah silam yang menyedihkan..

    ReplyDelete
  11. pernah plan nak jadi brutal dan gangster mcm lelaki, tapi takde pulak sampai nak tukar gender.. kronik sgt tu..

    ReplyDelete
  12. xtahu lah zaman skrg..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.