Pernah Tak Anda Suka Seseorang?


Pernahkah anda betul-betul jatuh cinta? or admire and crush on someone? Korang nak tahu, Psychologist ambik masa 90 saat je untuk nak tahu jika anda suka kat seseorang tu. Kadang-kadang kita ne bila ditanya "eh, aku dengar kau suka dekat si dia" tak nak mengaku. Nanti kena kebas kat orang lain baru tahu. Ha, baca ne sampai habis kalau nak tahu tanda-tanda anda suka kat seseorang
 

Ok! signs that you fall in love!!
 
1. Dah mula rindu kat dia walaupun baru kejap tadi jumpa.

2. Selalu fikir pasal dia sebelum tidur

3. Bila bangun tidur, dia adalah orang pertama anda ingat.

4. Hati anda berdegup sekencang mat rempit bila dia senyum.

5. Dengar je lagu jiwang, mula la teringat kat dia.

6. Kalau dia hantar sms, anda akan baca sms tu sampai beratus kali.

7. Bila bersama dengan dia, anda malu-malu kucing gitu.

8. Dengar je ringtone sms, anda berharap sms dari dia, padahal sms celcom je pun.

9. Anda dah boleh lupa ex anda (kalau la ada ex).

10. Anda dan dia mempunyai minat yang sama.

11. Kalau anda marah kat dia pun, kejap je pastu suka balik.

12. Anda akan berjalan perlahan-lahan disampingnya.

13. Bila dia call, anda senyum meleret sampai ke telinga.

14. Bila anda tengok dia, orang sekeliling tak nampak dah. Yang ada dia je.

15. Anda senyum sorang-sorang bila duk fikir tentang dia.

16. Bila anda habis baca ne, dalam fikiran anda adalah dia,dia dan dia :)

Pernah Tak Anda Suka Seseorang? Pernah Tak Anda Suka Seseorang? Reviewed by Nick Nashram on 17:40:00 Rating: 5

7 comments:

  1. Eleh....Cikgu Nik bolehlah...dah hampir bertunang....maknanya tak lama lagi bakal berganjak ke fasa baru heheheheh.....sy ni je tak laku laku hahahahha

    ReplyDelete
  2. hahah..mana ada dah nak bertunang..masih mencari lagi ne..x laku ke or jual mahal ne? :D

    ReplyDelete
  3. Eyh, haritu Cikgu Nik ckp nak cari duet untuk engangement? So I assume you have somebody special in your heat hehehehehe....

    Yeap, saya memang tak laku hahahaha

    ReplyDelete
  4. im just pulling your legs..hahah,,dont worry, bila dah keje nanti,dah bergaji benda tu akan mari dengan sendiri.

    ReplyDelete
  5. wahh .. nice ! mohon copy yeaa admin :D

    ReplyDelete
  6. best la admin. saya nak copy ke blog saya boleh?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.