Bahaya Ambil Steroid Untuk Bina Badan

Gregg Valentino adalah bekas atlet bina badan yang mengaku telah mengambil steroid. Dia diketahui mengambil steroid apabila terdapat bengkak yang luar biasa pada tangannya yang berukuran 68 cm. Cuba korang tengok lengan mamat ne, macam raksaksa pulak. Kalau korang nak bina badan pun, jangan la sampai guna steroid ne. Pergi gym dengan minum protein pun rasanya dah cukup. 













Bahaya Ambil Steroid Untuk Bina Badan Bahaya Ambil Steroid Untuk Bina Badan Reviewed by Nick Nashram on 16:25:00 Rating: 5

3 comments:

  1. hurm....takunya tgk bentuk badan dia....Cikgu Nik jgn pkai steroid tau heheheh!

    ReplyDelete
  2. hahah,,ooh tidak sama sekali.baek jadi popeye makan spinach lagi sihat.

    ReplyDelete
  3. hahahaha....ni mesti banyak tengok kartun ni hahahhahahaaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.