Apabila Justin Bieber Jual Bubur Lambuk

Kelakar pulak aku tengok bubur lambuk Justin Bieber ne. Mesti kembang hidung Justin Bieber tengok gambar ne. Tetiba je jadi duta bubur lambuk. Pandai betul akak yang berniaga tu buat promosi. Patut pasang lagu Justin Bieber sekali, bagi semua peminat dia dengar. Konpem kedai ne kena serbu. Kejap je dah habis bubur lambuk tu. Buat berbuka puasa ne sedap jugak.



Apabila Justin Bieber Jual Bubur Lambuk Apabila Justin Bieber Jual Bubur Lambuk Reviewed by Nick Nashram on 15:41:00 Rating: 5

7 comments:

  1. huhu....Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yea Nick ;)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa jugak..x sabar nak beraya :)

    ReplyDelete
  3. ni klo biber tengok ni sure sebaldi air mata..terharu la tu...
    pa pun..bubur lambut mmg terbaik n so mabels bila di ngap
    follower ke 290

    ReplyDelete
  4. nanti tak pasal-pasal bubur lambuk jadi tajuk album baru dia..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahah justin bubur! saya pon nak beli! ktne tu?

    ReplyDelete
  6. ntah la kat bazar mana ne..kalo jumpa sila gtau jugak..hahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.