Apa Alasan Anda Untuk Tidak Workout?

Bila tengok gambar kat atas ne aku memang respect la. Walaupun dia ne dikategorikan sebagai orang kurang upaya, tapi dia punya semangat untuk nak jadi tough tidak menghalang dia untuk menyertai pertandingan bina badan ne. Tak rasa tercabar ke bila tengok badan dia ne? Bagi aku semua perfect kecuali kaki dia tu je la. Nak buat macam mana kemalangan.

Kebanyakan lelaki yang mempunyai 2 kaki jarang dapat body seperti ne? Alasan? Anda sendiri yang jawab. I cannot find the right nor the best words to express how much I am amazed by the outstanding hard work he put into making himself such a champ! So, there's no excuse for any of us to have for not working our. So, apa lagi, let's get motivated!

Gambar-Gambar Untuk Motivasi 


 
 
 
 
Apa Alasan Anda Untuk Tidak Workout? Apa Alasan Anda Untuk Tidak Workout? Reviewed by Nick Nashram on 23:27:00 Rating: 5

3 comments:

  1. Alasan untuk tidak workout?
    Xde duit nak bli all the gym stuff...

    Kalau just bersenam nak sihat tue, buat la...

    ReplyDelete
  2. mana mampu nak beli gym equipments bro..beribu-ribu harganya..boleh je kalo nak workout dekat gym. plh je smada byar bulanan atau bayar tiap kali pergi workout je..

    ReplyDelete
  3. korang beli je basic equipment utk workout mcm dumbell ke, pull bar ke or iron gym xsampai seratus pn..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.