Tough Ke Bapok?

Apa la tujuan dia ne buat transformasi daripada seorang berbadan sasa ke bapok? Badan dah tough, muka dah hensem tapi jadi lembik. Tak tahulah sebab apa dia jadi macam ne. Dah maskulin, kalau petik jari senang je dapat awek. Orang lain susah giler nak buat muscle. Macam-macam. Dah la golongan lelaki maskulin ne kurang, tukar jadi bapok lagi la bertambah kurang. Memang tak bersyukur.








Tough Ke Bapok? Tough Ke Bapok? Reviewed by Nick Nashram on 16:04:00 Rating: 5

8 comments:

  1. Saya ngeri melihat 2 gambar di atas. Tranformasi yang salah :)

    ReplyDelete
  2. erkkkkk... geli la pulak tgk gmbr2 kat atas nieee.. hhahaha

    ReplyDelete
  3. hahah bapok tu ada banyak hormon jantan tu hahah

    ReplyDelete
  4. haha...gitu lak.. body dah ok.. tapi awat la pilih jadi bapok..mcm2 la

    ReplyDelete
  5. muttallif : hahah,,macam2 dunia skng ne.transformasi ikot hawa nafsu.

    milasharmila :gmbar yg akhir sekali plg geli,,erkk..hahah

    zullism :diorang x sedar dlm badan 2 ade hormon jantan..hahah

    sarah : tu la,,body da cantek,,mslhnye g plh jadi lembut plak,,adoii

    ReplyDelete
  6. nice blog kang...

    visit back and follow me oke... :D

    ReplyDelete
  7. senak mate tengok jejaka ayu nih . haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.