Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil

Mereka yang sering berdiri mempunyai ukuran pinggang kira-kira 4 cm lebih kecil daripada mereka yang lebih banyak duduk. Kajian daripada European Heart Journal mengatakan berdiri membantu menyingkirkan lemak dan gula dalam darah. Kepada perempuan yang mahu pinggang ramping dan langsing, bangkit dari tempat duduk setiap setengah jam dan berdirilah selama satu minit. Tapi jangan terlalu obses pulak sampai tidur pun berdiri. Selamat mencuba.
Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil Reviewed by Nick Nashram on 13:32:00 Rating: 5

10 comments:

  1. wahhh macam tu rupanyaaa

    ReplyDelete
  2. kalo nak pinggang kecik bole la cuba buat..huhu

    ReplyDelete
  3. nak bangun sesaat pun malas. hahahaha.


    akan dipraktikkan.

    ReplyDelete
  4. huhu,,bila dah duduk tu berjam2 pon xpa.kalo nak ramping sila praktik :)

    ReplyDelete
  5. haha kalau cenggitu online sambil bediri beramai ramai lah. hehe

    ReplyDelete
  6. hahah,,kalo berdiri lama sgt xleh jugak,nati cramp

    ReplyDelete
  7. Nak tido berdiri jugak. Hehehe.

    ReplyDelete
  8. hahah,,sila buat.bgn pagi esok sure pinggang jadi ramping.

    ReplyDelete
  9. erkk.. berdiri lame pon tak ramping2.. -..-"

    ReplyDelete
  10. hahah,,jangan lama sgt,seminit dua cukup la.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.